Specials

Specials

PROJECT DETAILS

  • Uw wensen centraal
  • Teambuilding
  • Bedrijfsuitje
  • Uitdaging

Specials

U heeft bepaalde wensen of u wilt juist specifiek en bepaalde discipline beoefenen. Daar gaan we dan een passende en uitdagende activiteit voor ontwikkelen. Denk hierbij aan een freeride weekend in Sauerland of een Belgische Wielrenklassieker zoals Luik- Bastenaken -Luik.

Je mag ook denken aan trial of bijvoorbeeld BMX flatland. Voor al deze disciplines zoeken wij de juiste instructeur.
Afzien, doorzetten, vallen en opstaan, grenzen verleggen.

Een sportieve vergadering even buiten kantoor is ook prima mogelijk. Bij onze vaste partners Papendal Sportcentrum en  TWC Pijnenburg beschikken we over een vergaderruimte met WIFI maar tevens kleedkamers en douches. Hier kun je volle bak wielrennen, mountainbiken en fietscrossen voorafgaand aan een overleg, of tussen de vergaderingen door. Van enkele activiteit tot aan een compleet verzorgde dag met afsluitende BBQ.

In samenwerking met Enjoy Outdoors bieden we een enkel daags of meerdaags programma met sport en spel. Uiteraard kunnen we gaan fietsen maar ook survivaltochten, bootcamp, vlotvaren, expeditie Robinson zijn enkele, van de velen, activiteiten die we kunnen aanbieden. Dit alles in een eigen survival bos tussen Tilburg en Loon op Zand vlakbij de Loonse en Drunense Duinen en de Efteling. Het is ‘back to nature’ hetgeen ook betekent dat de leerlingen zelf aan de slag moeten. Verwacht geen luxe toiletgebouwen of een mooie hotelkamer. Handen uit de mouwen en goed samenwerken is van belang. Je eigen tent opzetten en zelf koken zijn hier twee momenten van. Uiteraard vergen de spelonderdelen ook allerlei competenties zoals samenwerken, volhouden, elkaar motiveren en helpen. De pret is er niet minder om. Overdag flink afzien, het diner een pasta-maaltijd of een BBQ en ’s avonds een kampvuur of een outdoor dance party. Alle activiteiten staan in het teken van genieten van het buiten zijn! De centrale bosvilla is beschikbaar voor het bereiden van de maaltijden, evaluatie en overleg en in geval van nood (bijvoorbeeld onweer, EHBO). Bel of mail en we gaan uw wensen realiseren.

Ga terug

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden