BMX

BMX/fietscross

PROJECT DETAILS

  • Alle leeftijden m/v
  • Intensief en spectaculair
  • Op locatie bij u in de buurt

BMX/fietscross

BMX race- en freestyle. Van oudsher ons paradepaardje. Bicycle Moto Xross oftewel fietscross is voor alle leeftijden. We verzorgen dergelijke workshops op onze eigen locatie in het Crossbos in Tilburg. Dit is geen BMX baan maar een crossronde met allerlei obstakels. Deelname vanaf circa 8 jaar maar ook voor volwassenen.

BMX op locatie is ook prima mogelijk. Met onze eigen schansen en bruggetjes bouwen we een attractief parcours op elk plein, veldje, parkeerterrein of gymzaal. Fietsen, helmen en beschermers mee en rijden maar. Dit kan ook volgens instuif voor bijvoorbeeld een jongeren-event, sportdag, braderie, ed.

Onze workshops vallen onder de noemer;  vaardigheidstraining voor de fiets. Als je de echte beleving wil hebben van racen op de BMX dan verwijzen we je naar de fietscross verenigingen (www.knwu.nl).

Ga terug

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden