Nieuws
0

Update 22 april

22. apr 2020 / door John van de Zanden

Tilburg,  Update 22 april 2020

Wegens het uitbreken van het Corona virus en alle gerelateerde maatregelen daaromtrent waren tot dusver al onze sportactiviteiten uitgesteld. Een ieders gezondheid heeft, in deze tijd, de hoogste prioriteit.

Vanaf dinsdag 28 april mogen gelukkig kinderen tot en met 12 jaar weer in groepsverband gaan sporten. Jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen dat ook, maar dan met 1,5 meter afstand ertussen.  Dat is goed nieuws voor alle kinderen en jongeren. Zij kunnen zo hun energie kwijt en weer even genieten van het buiten sporten.

Stichting Bikewize wil ook weer graag op pad. Uiteraard wel met inachtneming van alle RIVM adviezen.

Onze activiteiten (fietsparcours, BMX clinics en mountainbiking) worden kleinschaliger uitgevoerd (groepsgrootte bij voorkeur tot 10 deelnemers). De instructeurs blijven buiten (op schoolplein of sportveld) en houden minimaal 1,5 meter afstand. Ze worden voorzien van reinigings- en beschermingsmiddelen voor hun persoonlijke hygiëne en, indien nodig, voor het schoonmaken van gebruikte materialen. Ze zetten zelf alle materialen klaar en ruimen ook zelf alles weer op.

De fiets activiteit blijft ongeveer gelijk. Een leuke fietsvaardigheidsles voor kinderen vanaf circa 6 jaar op kinderfietsen en/of een BMX clinic voor kinderen en jongeren vanaf circa 10 jaar. Jongeren (vervolgonderwijs) kunnen ook deelnemen aan het mountainbiken. Er geldt dan strikt de minimale 1,5 meter afstand en er dient een mountainbike parcours of -route in de buurt te zijn. Bij het mountainbiken dient er altijd een tweede instructeur (of begeleider ter plaatse) aanwezig te zijn en mee te fietsen. We dragen zorg voor alle materialen. 

De instructeurs die voor Stichting Bikewize op pad gaan krijgen geen ondersteuning vanuit de TOGS regeling en ontvangen geen subsidie. Dit betekent dat er helaas kosten verbonden zijn aan een bezoek.

 

0

Mountainbike (personal) Training tijdens Corona

07. apr 2020 / door John van de Zanden

Mountainbike (personal) Training  op ons eigen terrein. In deze moeilijke Corona tijden mogen we alleen 1 op 1 trainingen verzorgen, rekening houdend met alle RIVM adviezen. Dit kan ook zijn 1 instructeur op 1 persoon of gezin.

We hebben de luxe om dit op ons eigen afgesloten terrein te doen waarbij allerlei mountainbike technieken aangeleerd worden zodat u later met vertrouwen een mountainbike route kan rijden. 

 

0

Corona/Covid-19

19. maa 2020 / door John van de Zanden

Wegens het uitbreken van het Corona virus en alle gerelateerde maatregelen daaromtrent zijn al onze activiteiten voorlopig tot 6 april uitgesteld. Een ieders gezondheid heeft op dit moment de hoogste prioriteit.

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden