Nieuws
0

'S-Port

05. nov 2020 / door John van de Zanden

Met de kou op komst is het nog steeds leuk om lekker buiten te spelen, te bewegen en te gaan sporten. 'S-Port in Den Bosch trakteert de kinderen van diverse scholen op de leuke fiets activiteiten van Bikewize.

 

 

0

Dordtsport

24. sep 2020 / door John van de Zanden

De Gemeente Dordrecht is super actief in de Nationale Sportweek. DordtSport verzorgt allerlei leuke sport activiteiten. Wij zijn er ook bij.

 

 

0

Wielersport corona proof

31. aug 2020 / door John van de Zanden

Mountainbiken, BMX en fietscrossen zijn individuele sporten waarbij je altijd al minimaal een fietslengte afstand houd van elkaar. Daadwerkelijk is dit enkele meters. Vaak zijn de activiteiten buiten maar ook binnen (flinke gymzaal of sporthal) kan dit Corona proof, volgens de richtlijnen van het RIVM.

Bij voorkeur werken we nu met wat kleinere groepen en moeten de deelnemers zelf de helm opzetten. Bij handelingen binnen de 1,5 meter dragen de instructeurs een mondkapje.

 

 

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden