Nieuws
0

Inclusief Sporten

26. mei 2021 / door John van de Zanden

Stichting Bikewize verzorgt enkele introductielessen mountainbiking voor SBO Westerwel i.s.m. TWC Pijnenburg. Dit met medefinanciering vanuit het Stimuleringsbudget Inclusief Sporten van het NOC/NSF.  In juni en jui gaan we deze uitvoeren!

0

Juist nu, naar buiten!

20. apr 2021 / door John van de Zanden

De Coronatijd heeft ervoor gezorgd dat kinderen en jongeren minder zijn gaan sporten. Juist nu is het tijd om lekker buiten te spelen en te sporten. Stichting Bikewize biedt allerlei programma's; BMX, mountainbiking als sport maar ook intensieve meerdaagse beweegprogramma's gericht op een gezondere leefstijl.

Helaas zijn wij geen Fieldlab evenement en ontvangen geen subsidie maar we zoeken altijd naar mogelijkheden.

0

All Ride

01. feb 2021 / door John van de Zanden

Stichting Bikewize heeft het initiatief All Ride gelanceerd. Met dit project willen we het Speciaal Onderwijs fysiek bezoeken met een leuke fiets gymles.  Kinderen worden vervolgens uitgenodigd voor een proeftraining bij de vereniging in de buurt. Op deze wijze willen we maar liefst 2500 kinderen laten genieten van de wielersport.

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden