Nieuws
0

La Vuelta Holanda All Ride

18. mei 2022 / door John van de Zanden

Als partner van het activatieprogramma La Vuelta Holanda hebben we reeds diverse scholen mogen verblijden met een clinic BMX. Naast de gemeente Breda en Den Bosch zijn ook de gemeente Oosterhout en Tilburg op eigen initiatief en financiering, aangesloten bij het Bikewize traject. Na ONS SBO, Bredero College, Muldersteeg en de Westerwel, gaan we binnenkort naar Den Bosch en Rosmalen naar de HUB Noord Brabant.   

0

2022 Een sportief wielerjaar!

31. jan 2022 / door John van de Zanden

2022 Een sportief wielerjaar!  Nog even de regen en kou trotseren.

Stichting Bikewize heeft flinke plannen.  De Vuelta Holanda staat van de zomer op het programma. Voor het zover is, zijn onze instructeurs al volop te vinden in de Etappe steden Breda en Den Bosch. We gaan mountainbiken, BMX'en en wielrennen. 

0

Breda Actief

26. mei 2021 / door John van de Zanden

We gaan deze weken op pad naar het Speciaal Onderwijs te Breda. De leerlingen ontvangen een leuke clinic op school en worden uitgenodigd voor proeftrainingen bij de lokale verenigingen. Goed bezig Breda Actief!

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden