Nieuws
0

Het Lokaal op de berg

27. nov 2023 / door John van de Zanden

Stichting Bikewize is een van de motoren achter Het Lokaal op de berg.  Ruben Versluis is elke week actief met het aanbieden van leuke fietslessen. Het parcours krijgt ook steeds meer vorm. Vanaf 2024 zal er een heus bikepark verschijnen.

0

Het Lokaal

16. aug 2023 / door John van de Zanden

De speeltuin van de voormalige Havelterbergschool wordt nu een heus Bike park. Stichting Bikewize legt een mountainbikeparcours aan waar je mag oefenen op elk niveau. Groepslessen, Personal Training, Scott mountainbike verhuur maar ook een bakje koffie zal klaar staan. Mountainbike expert en hoofd instructeur Ruben Versluis gaat dit in goede banen leiden. Vanaf het najaar is iedereen welkom op rand van Nijeveen en Darp.

0

Welkom 2023

31. jan 2023 / door John van de Zanden

Welkom 2023.

In 2022 hebben we flink wat leuke events mogen organiseren. 2023 beloofd ook veel bikefun. We gaan mountainbiken, fietscrossen en wielrennen. De Amarant Ventoux groep is al gestart. Daarnaast gaan we dit jaar een focus leggen op BMX flatland. In samenwerking met Ready2Race kun je ons tegenkomen op de racefiets.  Leuke parties in het Crossbos. Kortom; een drukke agenda. www.crossbos.nl - ready2race.teamjumbovisma.nl/

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden