Reizen

Reizen

Met een vriendenclub of als bedrijfsuitstapje even ertussenuit. We verzorgen mountainbikeactiviteiten in Nederland en Duitsland.

In Nederland bieden we mountainbiken op locatie aan. In overleg met u bepalen we de gewenste route (lengte en moeilijkheidsgraad) en verzorgen we het complete plaatje. Ontvangst met koffie/thee, duidelijke instructie voorafgaand aan de tocht en onderweg ontvangt u tal van tips en tricks van onze zeer ervaren instructeurs. U kunt deelnemen op uw eigen fiets en anders nemen we onze mountainbikes met helmen mee. Enkele bekende spots zijn Dorst, Oosterbeek, Bergschenhoek, Best en Horst.

In Duitsland bieden we een compleet Mountainbike weekend aan. We ontvangen u zaterdagochtend in de Duitse Eifel. Ontvangst met koffie/thee, kennismaking, kamerindeling, bespreken van het programma en vervolgens een duidelijke instructie. We gaan tegen de middag op pad voor een eerste rit. Halverwege is er een pauze waarbij we een sportlunch nuttigen.We vervolgen de spectaculaire route langs de mooiste vergezichten. Klimmen en dalen betekent schakelen en remmen, opletten en doorzetten. Aan het einde van de middag zijn we weer terug bij het hotel. We vervolgen het programma zondagochtend met een flinke freeride mountainbike tocht. De route is aanzienlijk korter maar de hoogtemeters zij behoorlijk. Tevens rijden we stukken van een freeride route met kombochten, jumps en drop's.

Uw wensen staan centraal. We leveren derhalve altijd maatwerk. Het 'fietsniveau' van de groep kleurt de trip.           Neem contact met ons op en we bieden een passend voorstel.

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden