Projects

Projects

Stichting Bikewize heeft een ruime ervaring met verzorgen van projecten met een (sport)duurzaam karakter. U wenst dat meer jongeren kennis maken met de wielersport maar ook daadwerkelijk langdurig plezier blijven beleven aan de sport zodat ze wellicht lid worden van een club of anders regelmatig zelf gaan crossen of racen. Wij initiëren dergelijke trajecten, ondersteunen de lokale wielerclub en kunnen adviseren bij het ontwikkelen van crossbaantjes en mountainbike routes. Dergelijke meerdaagse trajecten zijn altijd in overleg en  samenwerking met lokale organisaties zoals het onderwijs, verenigingsleven, buurtsportwerk e.d.  De jongeren zelf zijn ook een belangrijke partij bij de totstandkoming en het succes van een dergelijk project.

 

 

Techniek op Maat

Behalve de sportieve kant belichten we ook de technische kant waar nodig. Hierbij maken we een passend lesprogramma waarbij er allerlei technische rekensommen de revue passeren en waarbij er volop gesleuteld wordt aan de fietsen. Een enkele techniekles of ter ondersteuning van BBL niveau 1 (assistent) tot aan niveau3 (fietsenmaker).

We denken graag met u mee en kunnen een passend programma ontwikkelen en uitvoeren.

Enkele voorbeelden

  1. Fiets en sleutel aan je toekomst bij het ROC Tilburg
  2. Wekelijkse BMX les bij het Esloo college Den Haag
  3. Wielerexperience Utrecht tijdens de Grand Depart
  4. Ontwikkeling Flying Hills BMX baan te Tilburg
  5. BMX baan in Amsterdam IJburg
About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden