Nieuws
0

Drukke Sportieve Zomer

19. jun 2017 / door John van de Zanden

De instructeurs zijn in de maanden juni en juli dagelijks op pad. Het is de bekende drukke sportieve zomerperiode. Het NK Wielrennen, de Zeeuwse toertochten, allerlei sportdagen en sport events. 

Mountainbiking , BMX en wielrennen in Nederland, door geheel Europa en, voor het eerst, naar Canada.

Vanaf september start officieel het nieuwe schooljaar en zijn we regelmatig terug te vinden bij diverse scholen door geheel Nederland.

 

0

Erkenning Leerbedrijf SBB

08. feb 2017 / door John van de Zanden

Erkenning Leerbedrijf SBB

Biketrial Holland (werkzaam voor Stichting Bikewize) heeft een erkenning Leerbedrijf ontvangen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Dat is goed nieuws voor mogelijke stagiaires (MBO Sport en Bewegen niveau 3). Volg je een dergelijke opleiding en is wielersport jouw liefde dan kun je nu stage lopen bij Stichting Bikewize. Stuur een berichtje en we nemen contact met je op.

0

Esloo College Den Haag

19. jan 2017 / door John van de Zanden

Esloo College Den Haag,

Leerlingen van het Esloo College te Den Haag gaan wederom BMX 'en. Elke dinsdag krijgen ze fietsles. De uitdaging; een door henzelf bedachte en uit te voeren fietsshow tijdens Esloo Got talent.

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden