Nieuws
0

Partner gezocht voor het Speciaal Onderwijs

20. nov 2017 / door John van de Zanden

Partner gezocht voor het Speciaal Onderwijs!  We krijgen elk jaar veel aanvragen voor fietsclinics voor het Speciaal Onderwijs (basis en voortgezet). Voorheen konden we dit aanbieden middels Special Heroes i.s.m. de KNWU. Wegens bezuinigingen lukt dit niet meer derhalve zijn we dringend op zoek naar een nieuwe partner.

De kinderen die dit type onderwijs volgen krijgen een fietsvaardigheidsles. Ze worden handiger op de fiets en krijgen zo wat meer zelfvertrouwen. Dit pakt ook positief uit in het verkeer. De echte fan's sturen we naar de lokale wielerverenigingen om hier blijvend te kunnen blijven genieten van de wielersport.

0

Herfst Mountainbiking

13. sep 2017 / door John van de Zanden

Met de Herfst in aantocht is het weer goed crossen op de mountainbike of veldfiets. Stichting Bikewize verzorgt, op maat, mountainbikeclinics en -tochten op elk gewenst niveau door geheel Nederland.

0

Hobbysoos Goirle

12. sep 2017 / door John van de Zanden

De vaklui van Hobbysoos Goirle hebben twee prachtige nieuwe schansen gemaakt voor de jongste deelnemers. Top gedaan! 

 

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden