Nieuws
0

Buiten spelen met de fiets

17. apr 2018 / door John van de Zanden

Schoolkinderen kunnen steeds minder goed fietsen en het gebruik van de fiets onder kinderen daalt, dit blijkt uit onderzoek van de NOS. Het aantal kinderen dat nog buiten speelt is de afgelopen vijf jaar ook sterk afgenomen.

De mogelijkheid om te fietsen is echter belangrijk en positief in de ontwikkeling van een kind. Het kind ervaart hiermee vrijheid en meer zelfstandigheid, maar fietsen, crossen en stunten kan ook gewoon heel leuk zijn.

Stichting Bikewize maakt zich al jaren hard voor plezier en ontwikkeling in fietsen voor kinderen. Fietslessen vanaf 3/4 jaar, fietstechnieklessen en wielertrainingen voor ervaren rijders, alles is mogelijk. Voor het Speciaal Onderwijs verzorgt Stichting Bikewize ook fietslessen met gebruik van (grote) loopfietsen.

 

0

TSWV DE MEET

17. apr 2018 / door John van de Zanden

De mountainbikers van TSWV De Meet volgen een aantal trainingen bij Enjoy Outdoors verzorgd door Stichting Bikewize. Op onze eigen locatie krijgen de studenten enkele rij techniek lessen. Na een uurtje oefenen brengen we het in de praktijk op het mountainbike parcours van de Loonse en Drunense Duinen.

 

0

Bikewize Bike Park

22. jan 2018 / door John van de Zanden

In samenwerking met Enjoy Outdoors wordt gestart met het Bikewize Bike Park. Een eigen locatie waar we gasten kunnen ontvangen. We gaan werken aan enkele leuke cross trails waar je je skills kunt verbeteren. BMX/Mountainbike kinderfeestjes, clinics en workshops voor volwassenen. Al dan niet gecombineerd met bootcamp of survivaltochten. Voor de liefhebbers rijden we vanaf deze locatie de route Loonse en Drunense duinen. Een workshop van maar liefst 4 uur waarbij we zo'n 40 - 60 kilometer afleggen. Van recreatief- tot wedstrijdniveau.

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden