Nieuws
0

TSWV DE MEET

17. apr 2018 / door John van de Zanden

De mountainbikers van TSWV De Meet volgen een aantal trainingen bij Enjoy Outdoors verzorgd door Stichting Bikewize. Op onze eigen locatie krijgen de studenten enkele rij techniek lessen. Na een uurtje oefenen brengen we het in de praktijk op het mountainbike parcours van de Loonse en Drunense Duinen.

 

0

Bikewize Bike Park

22. jan 2018 / door John van de Zanden

In samenwerking met Enjoy Outdoors wordt gestart met het Bikewize Bike Park. Een eigen locatie waar we gasten kunnen ontvangen. We gaan werken aan enkele leuke cross trails waar je je skills kunt verbeteren. BMX/Mountainbike kinderfeestjes, clinics en workshops voor volwassenen. Al dan niet gecombineerd met bootcamp of survivaltochten. Voor de liefhebbers rijden we vanaf deze locatie de route Loonse en Drunense duinen. Een workshop van maar liefst 4 uur waarbij we zo'n 40 - 60 kilometer afleggen. Van recreatief- tot wedstrijdniveau.

0

2018; In de startblokken

22. jan 2018 / door John van de Zanden

2018; In de startblokken. Stichting Bikewize is druk met alle voorbereidingen voor de seizoenstart 2018. De agenda begint al langzaam vol te stromen. De start van het jaar met het WK veldrijden in eigen land, de Olympische Spelen en de opening van het wielerseizoen. Stichting Bikewize is druk met de eigen locatie i.s.m. Enjoy Outdoors. Een oefenparcours, in Tilburg Noord, voor mountainbikers/crossers die willen werken aan hun skills.  Daarnaast wordt alles in gereedheid gebracht voor de bekende clinics en workshops op locatie.

 

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden