Nieuws
0

Esloo College Den Haag

19. jan 2017 / door John van de Zanden

Esloo College Den Haag,

Leerlingen van het Esloo College te Den Haag gaan wederom BMX 'en. Elke dinsdag krijgen ze fietsles. De uitdaging; een door henzelf bedachte en uit te voeren fietsshow tijdens Esloo Got talent.

0

M2 - Bikewize Teamdag

24. nov 2016 / door John van de Zanden

Nieuw in 2017; M2 - Bikewize Teamdag – Educatief en sportief. Een uniek aanbod waarbij de expertise van M2Ttrainingen en Bikewize samenkomen.

Tijdens de teamdag worden lichaam en geest behoorlijk op de proef gesteld. Een zeer actieve workshop, met uitgebreide interactie tussen trainers en cursisten, wordt opgevolgd door een uitdagende mountainbike clinic waarbij een ieder persoonlijk de grenzen mag voelen.

Deze nieuwe dienst betreft een samenwerking tussen M2, Bikewize en TWC Pijnenburg. Een educatief, sportief maar ook gewoon leuk bedrijfsuitje! Geheel naar uw wens vormgegeven.

0

Sportief vergaderen

14. nov 2016 / door John van de Zanden

In samenwerking met TWC Pijnenburg te Tilburg bieden we, vanaf nu, een sportief programma voor u en uw werknemers.

Diep gaan, grenzen opzoeken, bezweet en onder de modder om vervolgens, na het opfrissen, met een open mind, de vergadering in te gaan. Uiteraard ook prima als informeel bedrijfsuitje!

Op onze eigen locatie volgt u vooraf, tussendoor of na een flinke vergadering/overleg, een actieve mountainbike clinic. Een ervaren professionele instructeur zorgt voor de fietsen en helmen en een passend programma met diverse onderdelen. De buitenlucht, de flinke inspanningen en enkele spel-elementen zorgen voor frisse ideeën.

Het 'clubhuis' beschikt over gescheiden M/V kleedruimten, een bar, voldoende tafels en stoelen, snel WIFI, digitaal scherm met TV, internet en Ipad. Tevens kan er een ontbijt, lunch en/of compleet verzorgde BBQ aangeboden worden.

Uw wensen werken we uit tot een passend voorstel. Indien gewenst zal een professionele toprenner de clinic mede kleur geven.

Op het allerhoogste niveau kunnen we deze activiteit ook verzorgen bij onze partner Sportcentrum Papendal.

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden