Nieuws
0

Mountainbiking met het Hanze college

21. okt 2016 / door John van de Zanden

Mountainbiking met het Hanze college. Deze, zeer sportieve school, gaat wederom elke vrijdagmiddag in November/December mountainbiken op de bekende routes van Dorst en Oosterhout. Stichting Bikewize ondersteunt hierbij!

0

Bikepark Winterberg

06. sep 2016 / door John van de Zanden

Onze instructeurs gaan zelf regelmatig op pad om de mooiste spots te verkennen. Oude vertrouwde is Winterberg. Elke keer wordt deze spot weer vernieuwd. Winterberg behoort, al jaren, tot de mooiste MTB parken van de Wereld.

Met prachtig weer in het vooruitzicht gaan we voor enkele fotoshoots en uiteraard zelf genieten van de nieuwste trails en flows.

0

Olympic Experience

07. jun 2016 / door John van de Zanden

De Olympic Experience van het NOC/NSF vindt plaats van 5/21 augustus op het strand van Scheveningen. Vanaf hier kun je onze Olympische sporters volgen op grote schermen maar je kan ook zelf allerlei sporten uitproberen. 

Stichting Bikewize is elke dag aanwezig. Voor de nationale wierbond, KNWU,  verzorgen wij het mountainbike-programma. .   Check de site;  Olympic Experience.

 

About Us

Stichting Bikewize beoogt middels haar sportieve activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport is hierbij ons gereedschap.

Contact Opnemen

Stichting Bikewize
Kardinaal Vaughanstraat 39
5046 DP Tilburg

+31 612 584 483
info@bikewize.nl

Social Media
Copyright © Bikewize | voorwaarden